fredag 28. januar 2011

En grufull forbedringsleir i hete Spania...



Sophie McKenzie: The Medusa Project 3 : The rescue
Simon and Schuster, 2010

Ed, Dylan, Ketty og Nico blir sendt til en forbedringsleir i Spania etter at den kriminelleunderverdenen har vist interesse for ungdommene. Leiren er et grusomt sted og de bestemmer seg for å flykte fra stedet, noe som viser seg og ikke være så lett. Samtidig oppdager leiren leder Ed sine evner og truer han til å bruke dem på farlig vis. Ed blir kjent med en mann som hjelper Ed med å redde vennene hans, men mannen er ikke den han later som. Ungdommene går fra ille til verre...

Bok 3 i Medusa-serien. Det er Eds synsvinkel vi blir fortalt den spennende historien gjennom. De har virkelig havnet i trøbbel denne gangen.

Jeg vil låne boka.

søndag 23. januar 2011

En bror i nød og en farlig bombe på avveie...



Sophie McKenzie: The Medusa Project 2 : The hostage

Simon and Schuster, 2010

Kettys bror havner i trøbbel og Ketty prøver og hjelpe han på egenhånd. Det blir et spill med en farlig fiende med en farlig bombe, samtidig som hun synes det er vanskelig å ha hemmeligheter for vennene sine. Nico gjør det ikke noe bedre med å mase på henne at hun skal fortelle Ed om henne og Nico...

Spennende fortsettelse i Medusa-serien. Denne gangen får vi historien fortalt gjennom Kettys øyne. Dette er en bok med et voldsomt driv.


Jeg vil låne boka.

torsdag 13. januar 2011

Vi er de døde - og større problemer



Tore Oksholen: Vi er de døde
Gyldendal, 2010

Caspar blir forfulgt at to brutale fyrer. De fanger han og truer med de verste ting. Plutselig dukker en merkelig jente opp og redder Caspar før hun forsvinner. Men fyrene gir ikke opp og Caspar sliter med å takle presset. Samtidig leter han etter den mystiske jenta. Hvem er hun? Er hun Ildbarnet farfar forteller om i klare stunder?

Dette er en skikkelig spennende bok, en pageturner, som suger deg inn i historien. Anbefales til de leselystne og de lesetrøtte!

fredag 7. januar 2011

Fire ungdommer med spesielle evner..



Sophie McKenzie: The Medusa project 1 : The set-up

Simon & Schuster, 2009

Livet er ikke enkelt når man er forelsket i bestevenninnen sin uten at hun ser deg. Men Nicos verden blir enda mer komplisert når han oppdager at han kan flytte ting med tankene. Han møter mystiske Dylan som fører han til Jack. Jack lover Nico å hjelpe han med å utvikle evnen sin, om Nico hjelper Jack med å finne de andre ungdommene som har Medusagenet. Grensen mellom hvem som er venn eller ikke, er heller ikke alltid så enkel å se. Nico får merke dette...

The Medusa project er en spennende serie om fire ungdommer som innehar hver sin unike evne. Boka er skrevet med et enkelt engelsk språk. Anbefales!

Jeg vil låne boka.
Vis meg serien.